Textiel

Catalogus


Wij werken met diverse textielleveranciers, elk met hun vuistdikke catalogi.

Ieder merk heeft natuurlijk zijn voor en nadelen. Wij maken dan ook graag een persoonlijke afspraak, zodat we u kunnen bijstaan in de keuze van textielsoort en u de beste prijs-kwaliteit verhouding kunnen aanbieden. Bij de diverse merken kan u de link naar de catalogus vinden, blader ze gerust al even door.


Stanley/Stella


Sinds zijn lancering in 2012 pakt het modelabel STANLEY/STELLA uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Stanley/Stella brengt producten op de markt met respect voor de mens en het milieu.

Het katoen dat gebruikt wordt voor de STANLEY/STELLA-stukken is 100 % afkomstig van de biologische katoenteelt. Het polyester is vervaardigd op basis van gerecycleerd polyester waardoor ze een steentje bijdragen aan de kringloopeconomie. Alle stukken van STANLEY/STELLA zijn duurzaam geproduceerd en tot in de puntjes afgewerkt. Een merk dat we met fierheid verkopen.


Kariban


Kariban restyled het gebruikelijke promotionele textiel voor zowel zakelijk als vrije tijds gebruik. Getailleerde snits, aandacht voor details, breed kleurenpallet en items voor dames, heren en kids. Eveneens een uitgebreid aanbod aan mutsen, petten en accessoires.

Continental Clothing

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies