Niet Nu Laura - Het Philippe & Giovanni Strandlaken

PRE-ORDER! Of je de vakantie nu doorbrengt in eigen land of over de grens: met Het Philippe & Giovanni vakantieboek kan de zomer niet meer stuk!

Default delivery time

begin juni 2021

€ 27,99
Price per item

 

Quantity: 
Order

Of je de vakantie nu doorbrengt in eigen land of over de grens: met Het Philippe en Giovanni vakantieboek kan de zomer niet meer stuk! Philippe en Giovanni, de twee olijke hamsters die op korte tijd veel harten wisten te veroveren, nemen je mee op hun staycation: van strijden om het laatste plekje op het terras tot kajakken in de Ardennen en barbecues in de tuin. Ze hamsteren een extra grote portie vakantiepret, want naast cartoons vind je in dit boek ook tal van puzzels, en spelletjes terug. En zoals je van dit guitige duo gewend bent: allemaal met een knipoog en de nodige humor.

Van verveling zal geen sprake zijn, want met Het Philippe en Giovanni vakantieboek is urenlang plezier en vertier gegarandeerd.

Laura Janssens (1990) is illustrator en de vrouw achter de razend populaire webcomic Niet nu Laura. De boeken die daaruit al zijn voortgevloeid, waarvan Het jaar van de hamster het recentste is, zijn stuk voor stuk bestsellers.

Pre-Order nu! Het Philippe & Giovanni vakantieboek verschijnt begin juni 2021 - u kunt het boek nu al bestellen. Zodra voorradig, ontvangt u uw bestelde exemplaar.

Titel: Niet Nu Laura - Philippe & Giovanni Vakantieboek
Auteur: Niet Nu Laura
Type: Boek
Aantal pagina's
: 64
Uitgeverij: Uitgeverij Vrijdag
Release Date: 3 juni 2021
©Niet Nu Laura

 
This websites uses cookies to measure our traffic. We do not store personal data.
Accept selected cookies